UŞAK / MERKEZ - Yenişehir Ortaokulu

Mrt

Siber zorbalık ile ilgili Uşak İl Jandarma Komutanlığı tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Mrt

Okulumuzda Pi günü kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ara

Velilerimizin öğretmenlerimizle görüşebilmeleri için belirlediğimiz veli görüşme gün ve saatlerine uygun olarak gelmelerini bu gün ve saatlerin haricinde ise randevu alarak gelmelerini rica ediyoruz.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz Özdilek AVM'de Nasreddin Hoca 2: Dinazorlar Çağı çizgi filmini izlemeye gittiler. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen anasınıfı öğretmenimiz Saadet Yılmaz'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzdaki çıkmış yağmur boruları itfaiye ile sağladığımız iş birliğiyle sağlamlaştırıldı. Bize bu hizmeti sunan öncelike itfaiye müdürümüz Sayın Kudret Aydın Bey'e ve okulumuza gelen ekibine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı. Emeği geçen öğrencilerimiz ve velileri ile öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Öğretmenler Günü